Hvor Meget Vægt Kan Man Tabe Sig På En Måned?

Hvor Meget Vægt Kan Man Tabe Sig På En Måned?

Sidst opdateret januar 7, 2022 by Martin

Hvor meget vægt kan man tabe sig på en måned, 2, eller 3?

Og er der nogle typer diæter som er bedre end andre?

Disse spørgsmål, er der mange mennesker stiller, når de vil komme i gang med at tabe sig og ønsker at optimere deres kost!

Du kan helt sikkert tabe 10 eller endog 15 kg på en måned, hvis du følger en streng diæt og potentielt endda sulter dig selv.

Men at gøre brug af disse typer af diæter vil helt sikkert give tilbageslag og gøre det vanskelig at opretholde din diæt i det lange løb. Det er kun et spørgsmål om tid før du vil begynde at tage på igen.

Vi vender tilbage til dette, senere i denne artikel.

De 3 Gyldne Regler, Når Det Kommer til Vægttab

Inden du kommer i gang med at lave din diæt ved at tabe 10 eller 15 kg i den næste måned eller deromkring? Der er et par regler for vægttab, som det er godt at vide om!

Regel nr. 1

Jo mere ekstremt vægttab du forsøger at opnå. Jo mere sandsynligt er det at du vil tage det hele på igen. I mange tilfælde vil du endda tage mere på.

Basalt set, vil din hjerne vil ikke have at du går på diæt for at tage dig. Det er et overlevelsesinstinkt.

Så når du har tabt en masse vægt på kort tid, begynder din hjerne at frigive sulthormoner. disse vil få dig til at blive sulten og føle fristet til at spise. Snart er du tilbage hvor du started før du påbegyndte din diæt.

Regel nr. 2

Jo mere du vejer i begyndelsen af ​​din diæt, jo mere taber du i gennemsnit.

Det er lettere for en person, der vejer 130 kg at tabe en masse i starten af sin diæt, i forhold til en som vejer 90 kg.

Regel nr. 3

Jo hurtigere du prøver at tabe dig, jo mindre fedt taber du.

Normalt når du prøver at tabe 20 eller 30 kg på en måned, er det meste af det, du taber, væske, ren muskelmasse og kun lidt fedt.

Det vil få dit stofskifte til at falde og gøre det meget lettere at gå op i vægt igen, fordi du har færre muskler til at forbrænde energi.

Det er ikke usædvanligt, at et hurtigt vægttab på f.eks. 20 kg kan være så lidt som 2 kg kropsfedt tabt.

Hvis du har til formål at tabe mellem 6 og 8 kg, kunne det meste have været kropsfedt, hvis du fulgte en sund diæt og træningsrutine.

Hvor Meget Vægt Kan Man Tabe Sig på 2 Måneder?

OK, jeg antager, at du indså, at det at tabe 20 kg på en måned nok var lidt i overkanten?

Den højeste vægt tabt på 2 måneder, jeg har hørt om, er 16 kg.

For den gennemsnitlige slankekur er det mere realistisk med et vægttab på mellem 6 og 12 kg. Husk at dit samlede fedttab her vil være højere sammenlignet med et vægttab på 16 kg.

Hvis du sigter mod at tabe dig mellem 6 og 12 kg, vil det også være meget lettere at vedligeholde efter du har afsluttet din diæt.

Hvor Meget Vægt Kan Man Tabe Sig På 3 Måneder?

Når vi taler slanke kurer, der varer omkring 3 eller 4 måneder, begynder vi at blive mere realistiske omkring forventningerne og de resultater, vi kan få.

Et realistisk vægttabsmål for en tre måneders diæt er omkring 12 til 16 kg. Dette mål er også et vægttab, der er let at vedligeholde, når du er færdig med din diæt.

Men vi må huske på at dit gennemsnitlige månedlige vægttab vil falde over tid.

Igen skal du være opmærksom på, at der er udsagn og slanke kurer derude, der lover dig et vægttab på op til 25 kg på tre måneder. Det er lidt for meget for den gennemsnitlige person.

• Læs også at bruge en fat burner virker det når du vil tabe dig?

Hvor Meget Vægt Man Tabe Sig Ved Periodisk Faste?

Tab dig med periodisk faste

Intermitterende eller periodisk faste er en protokol, hvor du spiser dine måltider inden for bestemte tidsrammer og holder dig væk fra ethvert kalorieindtag uden for den ramme.

Her er 16/8 reglen en trendy måde at lave periodisk faste på. Det betyder, at du har spist din morgenmad kl. 12 og afslutter dit sidste måltid kl. 20. Derefter følger du en faste periode på 16 timer.

Periodisk faste kan hjælpe dig med at tabe dig effektivt. Men det kan ikke hjælpe dig med at tabe dig hurtigere end nogen anden diæt.

Se mere periodisk faste som en mulighed, du kan vælge for at gøre din diæt lettere. Hvis du for eksempel ikke kan lide morgenmad, er periodisk faste et glimrende valg.

Desuden er periodisk faste også meget gavnligt, hvis du er på keto diæten.

Hvor Meget Vægt Kan Man Tabe Sig På Keto Diæten?

Der er påstande der siger at du kan tabe op til 15 kg på en måned ved at gøre keto diæten.

Men, disse påstande er ret overdrevne og vil kun gælde i sjældne tilfælde for ekstremt overvægtige mennesker.

Et sund og godt vægttab med keto diæten der vil være let at vedligeholde, ligger på omkring 4-5 kg den første måned. Forvent at dit månedlige vægttab gennemsnit vil falde de kommende måneder.

Er Keto Diæten Den Mest Effektive Slankekur?

Keto diæten har fået ry for at være en af ​​de mest effektive slankekure der findes. Kuren du skal bruge hvis du vil tabe dig meget og holde vægten.

Men, keto diæten er ikke for alle. Derudover, er der intet bevis for at du kan tabe dig mere med keto diæten sammenlignet med andre slanke kure.

Faktisk findes der videnskabelige undersøgelser, der siger, at du ikke taber så meget i vægt på keto diæten, hvis dit blodsukkerniveau er lavt, normalt eller bare lidt øget.

Så i stedet for at hoppe på keto diæten bare fordi alle taler om det, skal du finde en type diæt, du kan lide. Kig efter en kur, der passer ind i din måde at leve på, og med en kost du kan lide at spise.

Ofte kan det være at du ikke behøver en specifik diæt, men bare skal lære at spise mindre mængder mad.

• Læs også vores artikel 7 Tips For En Effektiv Slankekur og Hurtigt Vægttab

Hvad Med HCG Diæten?

HCG-diæten er en ekstrem diæt, der kan give dig et vægttab på op til et halvt kilo kropsfedt dagligt.

Men husk igen, jo mere du vejer i begyndelsen af din kur jo større gennemsnitligt vægttab vil du opnå. Men realistisk set ville du med HCG-diæten opnå et vægttab på mellem 4 og 6 kilo på en måned.

Findes i To Versioner

Der er to versioner af HCG-diæten. Den ene inkluderer daglige injektioner af HCG (Human Chorionic Gonadotropin) udført af en professionel.

Den version er homøopatisk og hedder The Official HCG Diet Plan. Her fremmer du fedt reduktionen ved at tage HCG dråber som bliver absorberet ind i din blodstrøm.

Lidt Hjælp Til At Opnå Dine Vægttabs Mål

Få lidt hjælp til at tabe dig

Uanset om du vil miste 2, 5, 10 kg eller endnu mere? Er det altid rart med lidt hjælp til at nå dine mål!

I det følgende vil vi se nærmere på et par muligheder, du kan bruge til at få gang i din diæt og tabe så meget vægt som muligt, sikkert.

Kombiner Kost og Motion

Hvis du bruger lidt tid på træning og lignende aktiviteter, vil det fremskynde dit vægttab og give dig hurtigere resultater.

Husk, at du ikke behøver at tilbringe timer fitnesscentret og træne 7 dage om ugen. 3 dage ugentligt med cardio og muskelopbygning er nok til at give et betydeligt vægttab.

Hvis du ikke kan lide at træne, vil daglige gåture, sport og andre aktiviteter også gøre dig godt.

Fedtforbrænder Piller

Brug af fedtforbrændere kan være en hjælp til at opnå et konstant vægttab med færre forhindringer. Men husk, de kan kun hjælpe dig, hvis du selv gør en indsats for at tabe dig. Der er en ingen magisk pille.

Brug af fedtforbrændere såsom PhenQ kan hjælpe dig med at undertrykke din appetite, hæve dit energiniveau og forbedre din fedtforbrænding.

Hvis du beslutter dig for at bruge fedtforbrændere er det vigtigt at du ikke falder for den nyeste sladder om berømte skuespillere der har tabt 30 kg på en måned.

Sørg for at vælge en fedtforbrænder som PhenQ, der kommer med ingredienser baseret på videnskab og forskning.

Du kan lære om hvordan det virker, fordele og ulemper i vores PhenQ anmeldelse.

• Læs også vores artikel De Bedste Slankepiller Der Virker I 2022

Hvor Meget Vægt Kan Man Tabe Sig På En Måned – Konklusion

Tålmodighed er en dyd, når man skal optimere hvor meget vægt man kan tabe sig. Det er uanset om det er en måned, 2, eller 3 og hvilken diæter man benytter.

At forsøge at tabe så meget som muligt slutter ofte med en vægtøgning i slutningen af din kur og de følgende måneder.

I stedet skal du være tålmodig og gå langsomt til værks med din diæt.

Tag dig god tid og fokus på at ændre din livsstil og spisevaner, så de også holder fast, når du er færdig med din diæt.

Tab dig hurtigere med PhenQ

 

Leave a Comment