Virker En Testosteron Booster? Læs Alt Hvad Du Børe Vide Her!

Virker En Testosteron Booster? Læs Alt Hvad Du Børe Vide Her!

Sidst opdateret maj 22, 2021 by Martin

Hvad er en testosteron booster?

Kan de virkelig hjælpe dig med få større muskler med din træning? Og hvad med dit sexliv, lyst, erektioner, og sædkvalitet?

Mange steder online vil du enten lære at testosterone booster er det nye vidunder kosttilskud for mænd, eller noget juks og totalt spild af dine sur tjente penge!

Men hvad er sandheden? Er en testosteron booster noget juks, eller kan de gøre en forskel for dig som mand?

I denne artikel vil vi se nærmere på helt konkret hvad en testosterone booster er for noget. Og vi vil også tage et kig på hvordan denne type kosttilskud eventuelt kan hjælpe dig med en given situation.

Så, hvis du har nogen spørgsmål omkring testosterone boostere, så hæng med de næste par minutter for du vil muligvis få svaret her.

Hvad er Testosterone Boostere?

Testosteron boostere er kosttilskud der kan hjælpe fortrinsvis mænd at øge deres testosteron niveau, naturligt.

Det er vigtigt at pointere at testosteron boostere på inden måde er steroider eller hormonpræparater. Men et produkt der kan forbedre din krops evne til at produce mere testosteron.

Testosteron er det mandlige sexhormon. Det er ansvarligt for din udvikling og mange vigtige funktioner i din krop, inklusiv din sexlyst, og evne til at bygge muskler og styrke.

Det betyder at du eventuelt ved brug af en testosteron booster kan få din sexlyst tilbage, eller gøre det nemmere at træne for muskelmasse og komme i form.

Vær Opmærksom På Ingredienserne

Når det kommer til testosteron boostere er det vigtigt at du er opmærksom på ingredienserne. Nogle af dem kan være farlige og ulovlige at bruge i Danmark.

Så hvis du køber et produkt i udlandet, skal du lige tjekke om det er OK at indføre det i Danmark.

Senere i denne artikel, tager vi et kig på nogle af de bedste ingredienser og som alle kan indføres i Danmark.

Hvorfor Bruge en Testosteron Booster?

Hovedårsagen til at komme i gang med at bruge en testosteron booster er primært enten på grund af lave testosteron niveauer, opbygge muskelmasse, eller som en hjælp til at forbedre dit seksuelle helbred.

Lad og tage et hurtigt kig på et par punkter hvor det kan være særligt fordelagtigt at bruge en test booster.

 • Forøgelse af dit testosteronniveau
 • Opbyg muskelmasse og styrke
 • Forbedr din udholdenhed
 • Bedre fedtforbrænding
 • Reducer din restitutionstid mellem træningspas
 • Få mere kvalitet i din træning.
 • Forbedre din mandlige hormonproduktion
 • Forøg dit sexliv, libido og udholdenhed
 • Få hjælp til bedre erektioner.

Hvem Er Test Boostere Bedst For?

Testosteron boostere egner sig til alle mænd som enten har et lavt testosteron niveau eller vil give deres eksisterende niveauer et lille boost.

Du kan også bruge en testosteron booster til blot at vedligeholde dit eksisterende niveau og vedligeholde din mandlige sundhed.

Normalt, jo ældre du er jo mere fordelagtigt vil det være at bruge en test booster fordi din naturlige testosteron produkt er dalende når du er omkring de 30 år.

Når Du Træner For Muskelmasse, Styrke, og Udholdenhed

Det kan være meget fordelagtigt at bruge en testosteron booster i forbindelse med din træning. Hvis du træner rigtigt og din kost er i orden, kan en testosteron booster hjælpe dig med at få hurtigere resultater.

Det betyder at vil blive lettere at opnå den ønskede muskelmasse, styrke og vedligeholde dine resultater når du er færdig.

Ved Vægttab

Mænd som gerne vil tabe sig kan også med fordel bruge en testosteron booster. Men for at få det bedste ud af det, skal du være villig til at styrketræne for at få noget muskelmasse.

For at få endnu bedre resultater kan du kombinere din styrketræning med noget cardio.

Hvis Du Har Problemer Med Lysten til Sex

Manglende Sexlyst

Lavt niveau af testosteron hæmmer sexlysten og kan give problemer med at opnå og vedligeholde en erektion.

Her kan det være en fordel at bruge en testosteron booster til at få sexlysten tilbage. Nogle boostere kommer sågar med ingredienser der også kan hjælpe med en bedre blood tilførsel til Penis, som f.eks. TestoPrime.

Forvent Ikke Resultater Fra Den Ene Dag Til Den Anden

Her er det vigtigt at pointere at det kan tage uger, evt. måneder at få dine testosterone niveauer op. Men forbedringerne vil komme gradvist hvilket i sig selv kan være en stor hjælp.

Foruden er bruge en testosteron booster, er det også anbefalet at du gør noget ved kosten og minimere dit alkoholforbrug.

Forbedre Din Sædkvalitet

Nogle testosteron boostere (ikke alle) kommer med ingredienser som f.eks. zink der kan hjælpe med at forbedre din sædkvalitet.

Derfor hvis du har problemer med sexlivet og din sædkvalitet så se efter zink på listen af ingredienser før du køber.

Er Der Nogle Bivirkninger?

Så længe dit kosttilskud er rent og kommer med godkendte ingredienser er der ingen store bivirkninger ved brug at en testosteron tilskud.

Dog er der nogle mænd der kan opleve oppustethed og forstoppelse i begyndelsen. Normalt vil det forsvinde i løbet af et par dage eller hvis du stopper med at tage dit testosteron booster.

Dosis

Husk det er vigtig at du følger instruktionerne dit kosttilskud omkring dosis. Specielt når det kommer til zink er det vigtigt ikke at få for meget fordi det kan have en giftig virkning.

Du må også husk på at de ikke giver hurtigere resultater hvis du tager mere end den anbefalede dosis.

Hvad Er Forskellen På Anabolske Steroider, og Testosteron Boostere?

Steroider vs Testosteron Booster

Basalt set ligger den største forskel i at du med steroider og hormonpræparater tilsætter din krop ekstra testosteron.

Når du bruger en testosteron booster tilsætter du ikke testosteron men forbedrer din krops evne til at producere mere testosteron af sig selv.

Den gode nyhed er at du derved undgår bivirkninger såsom testikelkrympning, østrogen, og andre mere alvorlige bivirkninger.

Den mindre dårlige nyhed er at en testosteron booster ikke er lige så effektiv som steroider eller hormoner.

Derudover kan effekten være forskellig afhængig af om du bruge et enkelt testosterone booster, eller om flere indgår i et kosttilskud.

Ingredienserne

Lad os tage et kig på nogle af de mest populære ingredienser der enten selvstændigt eller kombineret udgør nogle af de mest populære testosteron booster for muskelopbygning og dit seksuelle helbred.

Som sagt kan de fleste ingredienser i testosteron boostere kan købes separat. Men hvis du vil have en optimal og gavnlig effekt, er det ofte bedre at købe en testosteron booster der indeholder flere ingredienser.

Tribulus Terrestris

Tribulus Terrestris er et populært testosteron booster som eksisterer i mange kosttilskud både når det kommer til lavt testosteron niveau men også muskelopbygning.

Det fik sit gode rygte tilbage i 1980erne hvor bulgarske vægtløftere dominerede sporten. Det påstås at en af årsagerne var Tribulus Terrestris.

Senere har det så vist sig at der var vist andre ikke helt lovlige “medikamenter” involveret som var årsagen til deres success.

Tribulus Terrestris kan have en indvirkning din libido, men når der kommer til testosteron og muskler er effekten yderst tvivlsom.

It et australsk studie blev 22 mandlige elite rugby spillere delt op i 2 grupper, en test og placebogruppe. Begge grupper udførte tung modstandstræning som forberedelse til den kommen sæson.

Den ene gruppe fik kapsler med Tribulus Terrestris og den anden en placebo kapsel. Efter 5 uger blev begge grupper målt og vejet.

Resultaterne viste at begge grupper havde øget deres muskel og fedtfri masse markant, men at der ikke var nogen synderlig forskel mellem de 2 grupper.

Der blev heller ikke målt nogen stigning af testosteronniveauerne i deltagernes urin.

Du vil finde andre studier, med mere positive resultater. Men husk der ligger ofte en stor industri bag der forsøger at promoverer deres kosttilskud.

D-Aspartic Syre

D-Aspartic Syre er et andet populært testosteron booster der findes i mange forskellige kosttilskud både inden for muskelopbygning men også når det gælder libido of stamina.

D-Aspartic Syre er en naturligt forekommende aminosyre der kan støtte din produktion af det luteinisierende hormon. Dette kan hjælpe dit med at øge dine testosteronniveauer, give fastere muskler og et eventuelt vægttab.

Når det kommer til D-Aspartic Syre og test resultater er konklusionen ret delt. Der er forskning der tyder på at D-Aspartic Syre kan hjælpe dig med at øge dit testosteron niveau. Men der er også forskning der peger i modsat retning.

I et studie tog 23 raske mænd i alderen 27-37 D-Aspartic Syre i en periode på 12 dage. 20 ud af de 23 mænd havde et højere testosteron niveau i slutningen af undersøgelsen.

Den gennemsnitlige var på 42% og niveauet var stadig på 22% 3 dage efter forsøgets afslutning.

I en anden undersøgelse tog mænd i alderen 27-43 D-Aspartic Syre i 90 dage. Her oplevede de en stigning på mellem 30-60%.

Endelig, I en tredje undersøgelse tog unge mænd D-Aspartic Syre i en period på 28 dage. Her fandt man ingen sønderlig effekt på testosteronniveauet.

Ved en anden undersøgelse hævede man indtaget af D-Aspartic Syre til 6 gram om dagen. Her oplevelse forsøgspersonerne et fald i deres testosteron niveau.

Konklusionen er, at det kan virke, men hvis du vælger at tage D-Aspartic Syre skal max tage 3 gram daglig.

Ashwagandha

Ashwagandha

Ashwagandha også kendt som With Ania somnifera, er interessant når det gælder testosteron. Der er forskning der tyder på at denne urt kan hjælpe dig med at øge dine testosteronniveauer.

Hvis du træner vil du med Ashwagandha kunne øge din muskelmasse, blive stærkere, og forbrænde noget krops fedt så du vil fremstå mere markeret.

Men det er ikke kun med muskelopbygning at Ashwagandha kan være fordelagtigt. Denne urt kan også hjælpe din krop med at håndtere stress og angst.

Endelig, er der også visse fordele ved Ashwagandha, når det kommer til sædkvalitet of infertilitet.

I et klinisk, placebokontrollerede studie deltog 57 mandlige forsøgspersoner på mellem 18 og 50 år. Begge grupper var utrænede.

Halvdelen af dem fik 300 gram Ashwagandha 2 gange dagligt og den anden halvdel et placebo.

Begge grupper lavede styrketræning i 8 uger hvorefter de blev målt og vejet. Resultatet var at Ashwagandha gruppen havde de største stigninger i både styrke og muskelmasse.

Ashwagandha gruppen kunne f.eks. bench-presse 46,0 kg mod placebogruppens 26,4 kg.

I et andet studie, fik deltagerne 5 gram Ashwagandha om dagen. De oplevede en øgning af deres testosteron på mellem 10-20%. Yderligere ventede 14% af dem barn med deres partnere.

Panax Ginseng

Hvis du er på udkig efter en mere sikker løsning end de 2 foregående, så Panax Ginseng løsningen. Ikke alene kan det hjælpe dig med at øge dit testosteron, din træning, og din koncentration?

Ginseng er yderst effektiv når det kommer til behandling af erektil dysfunktion, lav sædkvalitet, og libido.

Afdelingen for urologi på Ulsan Universitetet i Seoul, Korea, lavede et dobbeltblind, placebokontrolleret klinisk forsøg med 45 erektil dysfunktion patienter.

Patienterne fik 900 mg Ginseng 3 gange daglig over 2 forskellige perioder på 8 uger, med en udvasknings periode imellem.

Resultatet var at det gennemsnitlige internationale indeks for erektil funktionsscorer var en del højere hos dem der fik Ginseng sammenlignet med placebogruppen.

Bukkehorn (Fenugreek)

Bukkehorn stammer fra Indien og er en velprøvet urt når det gælder dine testosteronniveauer og seksuel sundhed såsom erektil dysfunktion, sexlyst og libido.

Foruden testosteron kan bukkehorn også hjælpe dig med at dæmpe din appetit og fedtmasse hvis du er på kur. Dette gør denne urt til et godt valg hvis du vil bygge muskler of smide noget fedt.

I en australsk undersøgelse tog 30 unge atleter 500 gram bukkehorn dagligt i en periode på 8 uger. Da testen var afsluttet, blev resultaterne holdt op mod en placebogruppe.

Det viste sig at testgruppen som havde fået bukkehorn havde øget deres testosteronniveau med 28%.

ZMA – Zink

Zink er sammen med kolesterol en vigtig komponent når det kommer til opbygning af testosteron. Samtidig er det også en vigtig komponent i sæd så der er vigtigt at dine zinkniveauer er korrekte.

Hvis du f.eks. eliminerer alt zink fra din diæt vil dit testosteron falde 75% i gennemsnit. Det siger lidt om hvor vigtigt zink er.

Omvendt, er det også vigtigt at du ikke overdriver brugen af zink fordi det kan have en giftig virkning på din krop. Sørg for ikke at tage mere end 40mg zink i et kosttilskud.

Foruden er være en vigtig brik i testosteron, vil zink også bremse omdannelsen af testosteron til østradiol, som er et kvindeligt hormon.

D Vitamin

Det er særlig vigtigt at få nok D vitamin i et land som Danmark pga. de lange vintermåneder med begrænset sollys.

D vitamin dannes nemlig i kroppen når den udsættes for solens stråler. Og hvis du ikke får tilstrækkeligt sollys kan du have lave niveauer af dette fedtopløselige vitamin.

Foruden dit helbred, knogletæthed, immunsystem, og stofskifte, er D vitamin også utrolig vigtig for mænd seksuelle funktion, sædkvalitet, og testosterone niveauer.

I en undersøgelse omkring D vitamin og testosteron niveauer blev 65 mænd opdelt i 2 grupper. Den ene gruppe fik 3.300 IE D vitamin dagligt og den anden grupper blev brug som sammenligning.

Resultatet af undersøgelsen var at de mænd som tog D vitamin som et kosttilskud øgede deres testosteron niveauer med 20%.

D vitamin er utrolig vigtigt for din sundhed, og hvis du ikke får nok sollys, burde du tage det som et kosttilskud eller være sikker på du får nok af det i din kost.

Virker Testosteron Boostere?

Hvis du forventer hurtige resultater såsom at blive et muskelbundt i løbet af et par uger, eller en ny Casanova hvad dit sexliv angår? Så vil du blive skuffet!

Det er også vigtigt at pointere at en testosteron booster heller ikke er lige så effektiv som steroider og hormoner, hvis det er på det grundlag du er interesseret.

Men, du kan stadig opnå nogle gode resultater over tid, hvis du holder dig til testosteron boosters med nogle af de ingredienser som vi har snakket om her.

Man kan sige en testosteron booster kosttilskud er lidt det samme som en multivitamin, eller en omegaolie.  Det er godt for din krop og du vil få gode resultater, men du vil ikke mærke forskellen fra dag til dag.

Det bedste du kan gøre, er at finde en test booster der passer til dine behov. Tage det dagligt over en længere periode sammen med en god træning rutine, sund kost og en god livsstil.

Kom Igang Med Testosteron Boostere Såsom TestoPrime

TestoPrime Ingredienser

Hvis du efter at have læste denne artikel er kommet til den konklusion at testosteron boostere er lige dig? Så anbefaler jeg dig at tage et nærmere kig på TestoPrime!

Her er en testosteron booster hvor du ikke kun får 1 eller 2 ingredienser. Du får alle de gode ingredienser som vi har talt om og mere til.

Husk de er alle 100% procent naturlige, rene, og af bedste kvalitet.

For at få det optimale ud af en testosteron booster er det bedst at du kombiner flere ingredienser og ikke kun en enkelt. Til dette er TestoPrime et oplagt valg.

Fordelene Ved At Bruge TestoPrime

Nedenunder kan du se nogle af de mange fordele som TestoPrime vil give dig.

 • Flere af de bedste ingredienser
 • Forøgelse af dit testosteronniveau op til 44%
 • Øg din muskelmasse og styrke op til 138,7%
 • Forbedre din udholdenhed op til 92,2%
 • Øg din fedtforbrænding op til 16%
 • Reducer din restitutionstid mellem træning og sæt
 • Få mere kvalitet i din træning.
 • Forny din krop og få din inner alfaman tilbage
 • Forbedre din mandlige hormonproduktion
 • Få et bedre sexliv, libido og udholdenhed
 • Hjælp til bedre erektioner og vedholdende

Hvem er TestoPrime Bedst Til?

TestoPrime er både for dig som træner og vil øge din muskelmasse og styrke. Det er også for dig som har knas med sexlivet og gerne vil have din seksuelle appetit og erektioner tilbage.

Endelig, TestoPrime er også det perfekte kosttilskud hvis dit mål er altid at have optimeret dit testosteron niveau.

Lær Mere Og Kom Igang Med TestoPrime

Hvis du er interesseret i TestoPrime, så kan du lære med på linket nedenunder.

Det vil tage dig til deres officielle hjemmeside hvor du kan lære alt om TestoPrime.

Husk at tjekke hvor meget du sparer hvis du køber mere end et glas.

 >> Klik Here For At Lære Mere Om TestoPrime <<

TestoPrime Testosteron Booster

Glem Ikke At Tjekke Nogle Af Vores Andre Artikler

En ting er at øge dit testosteron niveau. En anden er at gå på en decideret slankekur for at tabe noget vægt.

Det er ikke altid lige let, specielt ikke hvis du har spist hvad der passer dig. For at få lidt hjælp til at kommer igang kan du bruge et slankemiddel som PhenQ. Det giver dig appetit dæmpende ingredienser og vil hjælpe dig med at øge din fedtforbrænding. Check vores PhenQ anmeldelse for at lære mere.

Og når vi nu taler slankemidler, hvorfor ikke tage et nærmere kig på de bedste slankepiller der virker på markedet?

Hvis du vil tabe dig, men ikke ønsker at bruge et slankemiddel, så tjek disse 7 tips for en effektiv slankekur. De vil hjælpe dig igang med din kur så du kan nå dine slankemål hurtigere.

Referencer

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17530942/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4120469/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19860889/

https://www.scirp.org/journal/PaperInformation.aspx?paperID=24016

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24074738/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28841667/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3861174/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12394711/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26609282/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26609282/

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1658077X15301065

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21312304/

https://www.cbsnews.com/news/fenugreek-study-suggests-herb-spices-up-guys-sex-lives/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/8875519/

https://www.healthline.com/health/testosterone-and-zinc

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20050857/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21154195/

https://www.healthline.com/nutrition/best-testosterone-booster-supplements

Leave a Comment