Yerba Mate Vægttab! Virker Det For Din Slankekur?

Yerba Mate Vægttab! Virker Det For Din Slankekur?

Sidst opdateret juni 18, 2021 by Martin

Kan Yerba Mate hjælpe dig med at tabe dig og slippe af med noget af alt det kropsfedt du render rundt med?

Eller, er Yerba Mate bare endnu en af disse eksotiske urter der ikke rigtig kan holde hvad det lover omkring vægttab og de andre fordele?

Kort sagt, i denne artikel vil vi se nærmere på Yerba Mate, hvor dent kommer fra og hvordan denne ekstrakt kan hjælpe dig!

Når du er færdig med at læse denne artikel, vil du vide om Yerba Mate vægttab og om det er noget for dig.

Hvad Er Yerba Mate?

Yerba Mate stammer fra bladene af Ilex paraguariensis from er et træ der vokser i den sydamerikanske regnskov.

Den er ekstrem rig på næringsstoffer og består bl.a. af 24 forskellige vitaminer of mineraler. Disse er tilsammen essensen om at opretholde liv og sundhed.

Yerba Mate indeholder desuden 15 aminosyrer hvoraf 7 af dem er essentielle. Derudover indeholder Yerba Mate også andre næringsstoffer og antioxidanter såsom polyfenoler, saponiner, xanthiner og caffeoylderivater. Alle er mere kraftfulde end de antioxidanter du finder i grøn te.

Hvordan Drikker Man Yerba Mate?

Normal drikker man Yerba Mate som en varm eller kold te, hvor man bruger ekstrakten løs og ikke i teposer.

Hvis du beslutter dig for at drikke Yerba Mate varm kan du, når du har vænnet dig til det, erstatte det med din daglige kaffe. Du vil få den samme energi ud af det.

Den traditionelle argentinske måde at servere Yerba Mate er i en kalebaske eller kalabas. Det er en form for beholder hvor du nipper af indholdet med et metal sugerør.

Når du forbereder din Yerba Mate, fylder du bunden af din kalabas med det tørre indhold og hælder varmt vand ovenpå.

Hvis du ikke ejer en kalabas, kan du bruge en Bodum kaffekande istedet for.

Hvis du vil nyde din yerba mate kold, så sætter du bare din varme yerba mate i køleskabet når den er kølet af og har trukket.

Du kan gøre din drik endnu mere indbydende ved enten at komme citron eller mælk i din drik.

Fordele Ved At Drikke Yerba Mate

Yerba Mate er ultra sundt og giver dig en hel masse fordele når det kommer til dit helbred. Lad os hurtigt kigge på nogen af dem.

  • Give dig mere energi
  • forbedre dine præstationer og koncentrations even
  • Beskytte dig mod infektioner og virus
  • Forstærk dit immunforsvar
  • Stærke antioxidanter for din sundhed
  • lavere blodsukker
  • Minimere din risiko for hjertesygdomme
  • En hjælp til at tabe dig og slippe af med krops fedt

Yerba Mate vægttab effektivt?

Yerba Mate Vægttab Virker Det?

Der skal ikke herske nogen tvivl om at yerba mate giver dig en masse fordele når det kommer til dit helbred.

Ikke at alene kan du bruge yerba mate til at forebygge at du bliver syg. De antioxidanter du får, kan også hjælpe dig med at fjerne giftstoffer fra din krop som kan have en negativ virkning på dit stofskifte, fedtforbrænding, og fordøjelse.

Men, ifølge førende forskere er der ikke noget bevis for at Yerba Mate vægttab kan forekomme bare ved at drikke det som te.

Og hvis du kunne tabe dig, vil det kræve store mængder Yerba Mate te hver dag som vil være umuligt at holde ved lige i det lange løb.

Men, fortøv ikke, Du kan stadig bruge Yerba Mate til at tabe dig, endda ret effektivt. Istedet for te skal du kigge nærmere på kombinationen af Yerba Mate, Guarana, og Damiana.

• Se også vores artikel Hvor Meget Vægt Kan Man Tabe Sig På En Måned?

Yerba Mate Vægttab Med YGD Kombinationen

Hvis du vil bruge yerba mate til at tabe dig, kan du få nogle gode resultater ved at bruge det der bliver kaldt YGD kombinationen. Den er langt bedre at bruge end håbe på at man kan tabe sig ved at drikke yerba mate tee dagligt.

YGD-kombinationen er en unik blanding af Yerba Mate, Guarana, og Damiana. Det er din unikke chance for at tabe dig når du bruger Yerba Mate og meget bedre end teen. Og den gode nyhed er at der er kliniske forsøg der understøtter brugen at Yerba Mate, Guarana, og Damiana til at tabe dig.

Ifølge et studie på Københavns Universitet i 2001 blev der gjort forsøg med YGD-kombinationen for at se om det kunne forårsage et vægttab.

19 overvægtige personer, mænd og kvinder, deltog i forsøget og det var istand til at tabe sig i løbet af kun 45 dage. De lavede ingen ændringer i deres daglige diæt og det eneste de tog var Yerba Mate, Guarana, og Damiana.

Denne kombination forøgede deres gastrisk tømning til op mellem 15 og 58%. Samtidig følge de en væsentlig reduktion af deres appetit der gjorde at de spiste mindre fordi de følte sig mætte hurtigere efter deres måltid.

Den største fordel ved at bruge Yerba Mate for dit vægttab sammen med Guarana, og Damiana er at det kan reducere din appetite så de kalorieindtag bliver lavere. Og ifølge studiet, kan det endda opnås uden at gå på slankekur.

Men Husk Lige På

For at øge dine chancer for et permanent vægttab burde bruge denne kombination sammen med en specifik diæt. Det kan være alt fra bare at reducere dit kalorieindtag, til at bruge keto eller protein diæt.

Når du reducerer dit kalorieindtag vil du få langt bedre resultater uanset hvilke slankemiddel du bruger.

Yerba Mate Vægttab? Tag Et Kig På Zotrim!

Hvis du har lyst til at bruge Yerba Mate til at tabe dig og selvfølgelig også få nogle af de andre fordele til at forbedre din sundhed? Kan du bruge Zotrim! Det er det eneste slankemiddel på markedet som giver dig denne YGD-kombination til at reducere din appetit og opnå et vægttab.

Grunden til at du ikke finder denne kombination i andre slankepiller er Zotrim har panteret formlen og tilsat et par andre ingredienser for at gøre det mere effektiv. Det betyder at du med Zotrim også kan forbedre dit stofskifte og få mere energi til dine dage projekter.

I en tidligere artikel på Vitalliv.dk har vi givet Zotrim en topplacering over de bedste slankepiller der virker netop af disse årsager. Hvis du har lyst til at lære mere omkring Zotrim, kan du læse mere om det på vores amerikanske søster side FatBurnerJournal.com i denne artikel.

Hvis du leder efter en slankepille med flere fordele, anbefaler at du tager et kig på vores PhenQ anmeldelse.

Du kan også lære meget mere og komme igang med at bruge slankemidlet på Zotrims hjemmeside. Here kan du lære mere om hvordan det virker, de forskellige ingredienser og hvordan du kan komme i gang med at bruge det på din slankekur.

>> Lær Mere Eller Kom Igang Med Zotrim Idag <<

yerba Mate og Zotrim vægttab

Referencer Brugt I Denne Artikel

https://www.webmd.com/vitamins/ai/ingredientmono-828/yerba-mate

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6271528/

https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT02185638

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26408319

https://www.medicalnewstoday.com/articles/327004

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15161234

Leave a Comment